Η αποψάρα μου - για την ελληνική τηλεόραση

Channel: 

Αυτή είναι μια κωμική εκπομπή η οποία πραγματεύεται την αποψάρα μου για διαφορετικό θέμα κάθε φορά. Γιατί είναι το ίντερνετ και αυτό κάνουμε εδώ.
Σε περίπτωση που κάποιος διαφωνεί η προσβληθεί από την αποψάρα μου, να ζητήσω εκ των προτέρων συγνώμη και να ξέρει πως είναι ευπρόσδεκτος να μου γράψει στα σχόλια την δική του αποψάρα για να μπορέσω να την αγνοήσω επιδεικτικά. Μην ξεχνάτε πως αν δεν σας άρεσε αυτό που είδατε, πριν το κλείσετε ή με βρίσετε, μπορείτε πάντα να κάνετε Subscribe για να δώσετε ανάμεικτα σήματα, που όπως ξέρουμε όλοι είναι η χειρότερη τιμωρία.

Σε αυτό το επεισόδιο λέω την αποψάρα μου για την ελληνική τηλεόραση και τον ωραίο τρόπο που λειτουργεί ακολουθώντας τα πρότυπα του εξωτεριχαχαχα...συγγνώμη κάτι θυμήθηκα. Κάποιοι κακεντρεχείς θα πείτε πως κράζω επειδή δεν είμαι ο ίδιος στην τηλεόραση... Άρα την βλέπετε και σεις την λύση. Φροντίστε να πάρω μια εκπομπή στην τηλεώραση για να σταματήσω να κράζω...μάλλον. Τέλοσπάντων, όσο δεν μου δείνουν , δεν μπορούμε να μάθουμε.

● Που μπορείτε να με βρείτε:
Instagram: https://www.instagram.com/andreaspasp...
Facebook: https://www.facebook.com/andreaspaspa...

● Ευχαριστώ τον Κώστα Γρηγορακάκη και το crew του που υπέμειναν όλη την αποψάρα μου πίσω από τις κάμερες, στην σκηνοθεσία και στο μοντάζ.

Tags: