ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ - ΑΓΚΥΛΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑ

Channel: 

Στο ΜΠΡΑΗΝΤ ΣΑΗΝΤ δεν θα ακούσεις:
❌ Για τον σταυρό που κουβαλάνε οι ασθενείς
❌ Για αληθινούς ήρωες της καθημερινότητας
❌ Για οποιοδήποτε κλισέ συνδέεται με τις ασθένειες

Αν αγαπάς κάτι άστο να φύγει. Αν ξαναγυρίσει είναι το ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ. Μας θυμάστε ρε π*@..;
Οκ, άλλη μια αναφορά, πλιζ, άλλη μια, ορκιζόμαστε…Δεν θα ξανά εργαλειοποιήσουμε την ποπ κουλτούρα. Έφτασε επιτέλους η στιγμή, για τη δεύτερη σεζόν του ΜΠΡΑΗΝΤ ΣΑΗΝΤ. Γιατί ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ νέβερ ντάις. Είπαμε τέλος, φιλάμε σταυρό.

Ξέρουμε ότι εξαντλήσαμε την υπομονή σας, ξέρουμε ότι ριφρεσάρατε μονίμως το σπότιφαι “μήπως…μήπως και ανεβάσαν κάτι τα κορίτσια…”, ξέρουμε ότι περιμένατε καρτερικά σαν το Χάτσικο, καρτερικά, -ναι συγγνώμη, τελικά δεν μπορούμε να σταματήσουμε τα ρέφρενς- είπαμε να σας ανταμειψουμε σαν καλά σκυλιά του Παβλόφ Χάτσικο που είστε, και έτσι επιλέξαμε στο 1ο επεισόδιο της 2η σεζόν του ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ να κόψει την κορδέλα τον εγκαινίων ένας πολύ ιδιαίτερος - όχι ότι άλλοι δεν είναι ιδιαίτεροι- καλεσμένος, οικείος και γνωστός για πολλούς, φίλος, κωμικός, λάτρης λογοπαιγνίων, και πάνω από όλα άνθρωπος, με “Κ” κεφαλαίο, ο Αριστοτέλης Ρήγας.

Η συζήτηση είναι αφιερωμένη στην «Αγκυλοποιητική Σπονδυλαρθρίτιδα». και σίγουρα όχι στη δυσλεξία. Ρε αυτό δεν είναι αυτοάνοσο, είναι 4ο Θέμα σε ΤΕΣΤ ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗΣ. Ρε αυτό δεν είναι πάθηση, αυτό είναι νίκη από το 1ο γύρο στο SCRABBLE. Ρε όπως λέει και ο Κουραφέλκυθρος “ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΛΕΞΗ”.
Ο Άρης, δυστυχώς, πέραν του ότι έχει κάτι που δεν προφέρεται, καθυστέρησε να διαγνωστεί, οριακά έμαθε τι έχει με internet explorer και σύνδεση από hotspot σταθμού ΗΣΑΠ, μιας και έκανε ένα υπερατλαντικό ταξίδι σε όλο το φάσμα της ιατρικής, δυτικής, ανατολικής, νότιας και βόρειας… πήγε μέχρι και σε ψυχίατρο και πήρε χάπια για την επιληψία. Το μόνο καλό με αυτήν την κατά τα άλλα επώδυνη εμπειρία, είναι ότι στην προσπάθεια του να αποπροσανατολίσει το πόνο του και τον πόνο του άλλου, ο Άρης δοκίμαζε τα πρώτα του αστεία στο τμήμα αιμοδοσίας. Μιλάμε το 1ο open mic έγινε στο Αλεξάνδρα. Αυτό το επεισόδιο είναι ένα μπουκέτο περιγραφών, σχετικά με το πως είναι να είσαι πατέρας και stand up κωμικός με Α.Σ., και τις ελλιπείς νομικές καλύψεις που υπάρχουν στον εργασιακό τομέα. Ευχαριστούμε τον Άρη που μας εμπιστεύτηκε να μιλήσει για πρώτη φορά σε δημόσιο λόγο για το αυτοάνοσο του. Και με αυτά και με αυτά, δεν θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη αρχή στη δεύτερη σεζόν. Καλή ακρόαση.

ΥΓ1: Ο Άρης δεν είναι αριστερόχειρας πρασινομάτης.
ΥΓ2: Απαιτούμε δημόσιο μπέιμπι σίτινγκ! Ο αγώνας δεν θα σταματήσει.

Μουσική τίτλων: Ermis (@ermismusic)

Ακούστε το επίσης στο Spotify:
https://spoti.fi/30Zuh84

Tags: