ΚΟΛΥΜΠΗΣΑ ΜΕ ΦΑΛΑΙΝΟΚΑΡΧΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ!!!

Channel: 

Ενα χρόνο πριν έκανα ίσως το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής μου. Κολύμπησα με θαλάσσιες χελώνες και φαλαινοκαρχαρίες, είδα το ηλιοβασίλεμα απο μια λωρίδα άμμου στην μέση του ινδικού ωκεανού, δοκίμασα φανταστικά φαγητάκια και έβγαλα τις πιο instagramικές φωτογραφίες της ζωής μου. Και όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε και να ταξιδέψετε μαζί μου... #τσιουμπιουμιου #enjoy #maldives

Fact 1 : Oι φαλαινοκαρχαρίες έχουν όνομα, τους ξεχωρίζουν απο τις βούλες στο σώμα τους και έχουν φτιάξει και application γι'αυτό τον λόγο.
Fact 2 : Η αλήθεια είναι πως είναι ένας αρκετά ακριβός προορισμός για να τον επισκεφθείς. Οπότε παρόλο που ήθελα να πάω χρόνια πάντα το έλεγα σαν κάτι ακατόρθωτο. Εξαιτίας όμως του covid και του παγκόσμιου lockdown, κάτι που έκανε τον κόσμο να φοβάται να ταξιδέψει, την περίοδο που ταξίδεψαμε εμείς οι τιμές ήταν 50% κάτω και κάπως έτσι το όνειρο έγινε πραγματικότητα!
Fact 3 : Επειδή αμέσως μετά απο αυτό το ταξίδι πήγα στο survivor και στον Αγιο Δομίνικο κατάφερα να σκιπάρω τον χειμώνα για το έτος 2020!
Fact 4 : Ιf you can dream it you can do it ;)

*Ευχαριστώ που ξοδεύετε χρόνο απο τη ζωή σας για να δείτε την δική μου..
* Αν σου άρεσε αυτό το βίντεο cool, έχουμε το ίδιο γούστο :p

Facebook Fan page : https://goo.gl/LKOfxu
Follow me here : http://instagram.com/amiyiami/
Follow me here : http://tiktok.com/@amiyiamireal
Follow me here : https://twitter.com/amiyiami
Subscribe here : https://goo.gl/kHWnuE

Tags: